Een EMF-vrije slaapkamer realiseren

Joyce Merkies

Goed slapen is essentieel voor onze gezondheid. Tijdens onze nachtrust herstelt het lichaam van de vorige dag en regenereren de cellen voor de volgende dag. Blootstelling aan EMF schaadt en verstoort onze slaap. Het is daarom van belang om de blootstelling aan hoog- en laagfrequente elektromagnetische velden in de slaapkamer te verminderen.

Vanaf heden in ons aanbod opgenomen: ‘EMF-Slaapkamershielding’

Kuan Yin Holistic Care biedt – naast de reguliere ‘huiszuiveringen’ (meten, opsporen, rapporteren, adviseren en ontstoren) – ook het ‘shielden’ van de slaapkamer aan. In de onderstaande video delen wij met u de stappen die wij hebben doorlopen voor het afschermen van onze eigen slaapkamer. U kunt deze informatie gebruiken om zelf aan de slag te gaan met het optimaliseren van uw eigen slaapplek.

Speciaal voor mensen die graag een EMF-vrije slaapkamer zouden willen realiseren, maar niet zelf aan de slag kunnen of willen gaan met de daarvoor beschikbare EMF ‘shielding-materialen’, bieden wij de EMF Slaapkamershielding aan.
Wij voeren dan het praktische schilder-, meet- en elektrische aardingswerk voor u uit bij u thuis.

Een offerte kunt u aanvragen door middel van het achterlaten van uw e-mailadres en/of telefoonnummer in het contactformulier op onze website www.kuanyin.nl onder het keuzemenu ‘aanvragen energetische huiszuivering’ o.v.v. ‘EMF Slaapkamershielding’.

Voor verdere informatie, zie onderstaande video: