“They Don’t Care About Us”

‘Wanneer het bedrog alomtegenwoordig is, verwordt het verspreiden van de waarheid tot de minst gewaardeerde, de meest afgestrafte, maar hoogst liefdevolle daad.’

Joyce Merkies

Wat de reguliere media u niet zullen tonen:

Europarlementariër Joachim Kuhs: “Wist u dat er het afgelopen jaar meer mensen zijn gestorven wegens bijwerkingen van het coronavaccin dan van de bijwerkingen van alle andere vaccins in de afgelopen 20 jaar bij elkaar opgeteld?”
Ryan Cole – patholoog: explosieve stijging van kanker na toediening coronavaccin.
Craig Kelly – Australische politicus – over de huidige overtredingen van de Neurenberg Code, waaronder medische apartheid.

Pathologieconferentie: resultaten van autopsies en coronavaccin-analyses

Op 21 september 2021 werden de eerste resultaten gepresenteerd van de autopsie van mensen die zijn overleden in het kader van de Covid-vaccinatie. In de onderstaande video’s (6 delen) worden de onderwerpen behandeld. Het blijkt dat veel – zo niet alle angsten – van Prof. Bhakdi waar zijn. De vaccinatiereacties zijn zelfs ernstiger gebleken dan Prof. Bhakdi had verwacht.

De resultaten passen goed bij de bevindingen van Dr. Peter Schirmacher. Hij verklaarde al eerder dat bij ongeveer een derde van de overleden gevaccineerden de dood kon worden toegeschreven aan de Covid-vaccinatie. Onder andere veranderingen in het bloedbeeld, in de bloedvaten, het pad naar myocarditis en hartdood worden besproken. Bloedstolsels, ontstekingen en vasculaire veranderingen worden aangetoond, evenals veranderingen in de longen tot en met longinfarct. Abnormale lymfocytreacties zijn vooral merkbaar bij gezonde mensen. In de video-delen worden tal van opnames getoond, die uiteraard ook specifiek gericht zijn op professionals die ze kunnen interpreteren.

Tevens zijn er talloze onzuiverheden in de vaccins aangetroffen, waaronder metaaldeeltjes. De hoofdvraag wordt gesteld: waarom vindt het Paul Ehrlich Instituut deze onzuiverheden niet? Overheden en federale instellingen zouden eigenlijk verantwoordelijk zijn voor het zorgvuldig uitvoeren van deze kwaliteitsmetingen om schade aan de bevolking te voorkomen.

Sinds het begin van de vermeende coronapandemie is er in alle zaken een gebrek aan transparantie en wetenschappelijke kennis. De vreemde geheimhouding van de heersers helpt het vertrouwen in hun beslissingen en bevelen te verzwakken. Het merendeel van de mensen speelt in het coronacircus mee om niet op te vallen, niet gestraft te worden en/of de beloofde vrijheid terug te krijgen. Mochten er echter grote kwaliteitsgebreken zijn in de gebruikte coronavaccins, dan kan de prijs die velen moeten betalen voor hun systeemconformiteit uiteindelijk zeer hoog zijn…

Pathologieconferentie Deel 1
Pathologieconferentie Deel 2
Pathologieconferentie Deel 3
Pathologieconferentie Deel 4
Pathologieconferentie Deel 5
Pathologieconferentie Deel 6

Bolsonaro – President van Brazilië – tegen verplicht vaccineren en coronapas

Oostenrijks tv-programma Fellner! Live: “We komen er steeds meer achter dat gevaccineerden anderen besmetten en ernstig ziek worden”.

DOSSIER ‘BILL GATES’

Sinds het begin van de Corona-crisis staat de multimiljardair Bill Gates in het middelpunt van de kritische publieke belangstelling. Men verdenkt Gates ervan een van de meesterbreinen te zijn achter de poging om een nieuwe wereldorde te vormen. Het is zeker dat Gates zijn miljarden heeft kunnen verhogen sinds het begin van de crisis. Hij ziet zichzelf graag als filantroop en wordt ook als zodanig gevierd door overwegend linkse media. Dat is vreemd, want in de decennia na 1968 heeft ze het kapitalisme en zijn protagonisten bestreden. Daarbij was Gates herhaaldelijk betrokken bij schandalen die voor normale mensen uiterst weerzinwekkend zijn. Zo had hij een hechte vriendschap met de multimiljonair, mensenhandelaar en kinderlokker Jeffrey Epstein. Gates zou verschillende nachtelijke uren in Epsteins etablissementen hebben doorgebracht en was ook passagier op Epsteins beruchte “Lolita Express”, waar minderjarigen werden gedwongen seksuele handelingen te verrichten. Dat Gates’ theorieën, eisen en concrete projecten niet altijd even gezond leken, blijkt ook uit de episode waarin hij genetisch gemodificeerde muggen losliet in Florida Keys, VS.

Als men de huidige veronderstellingen van de miljardair bekijkt om te willen beslissen over de gehele wereldbevolking, die hij blijkbaar als “ziek” of “bedreigd” beschouwt en die hij met zijn “inentingen” wil redden, zouden normaal gesproken alle alarmbellen moeten gaan rinkelen. Niemand heeft deze man op democratische wijze enige legitimiteit gegeven om de volkeren van de wereld gelukkig te maken met wat voor projecten dan ook. Onlangs suggereerde hij zelfs dat mensen vlees uit 3D-printers zouden moeten eten … 

Britse begrafenisondernemer is getuige van massamoord door regering

Kieran Morrissey vertelt wat ons deze winter nog te wachten staat. Het Marburg-virus zal worden verzonnen om de coronavaccin-doden door o.a. het derde boostershot af te dekken.

Oeps, de microfoon staat aan…

IFR coronavirus tussen 0,1 en 0,3; vergelijkbaar met de gewone griep.
Medewerkers van Johnson & Johnson raden hun eigen coronavaccins ten zeerste af!
Kary Mullis – de uitvinder van de PCR-test – raadt deze test ten zeerste af als instrument om o.a. de aanwezigheid van een coronavirus te detecteren. “It doesn’t tell you that you’re sick.”

Achter de coronamaatregelen schuilt een foltermethode: breng mensen in totale verwarring, in onzekerheid en verstoor vervolgens het gehele leven.

FOX NEWS over de gehele planning van de Covid-p(l)andemie: het ‘Lock Step Report’ van de Rockefeller Foundation, uitgegeven in 2010

“There is a pandemic happening – a murder of people by vaccines.”

De pandemie van de angst

Dr. Zelenko: “Forget Class Action Lawsuits, there will be Tribunals. What if cures already exist?”

“Corona-vaccin is niet veilig en niet effectief”, aldus Deborah Conrad – Hospitalist Physician’s Assistent

Covid Pass Regime Lithuania

Is this the world you want?

Israëlische premier roept gevaccineerde bevolking op om een oorlog te starten tegen de ongevaccineerde bevolking

Dr. Peter A. McCullough over de corona-injecties: miskramen door Covid-vaccin

Over de schade die zowel de mondmaskers alsook de vaccins toebrengen

Dr. Lorraine Day: de (opzettelijk) vervuilde PCR-testen zijn in feite schadelijke neusvaccins

Steve Kirsch – Executive Director COVID-19 Early Treatment Fund: “Vaccine kills more people than it saves”

Stew Peters – Dr. Ruby: “Why do some people have horrible side effects from the jab and other people seem just fine?”

Top Israeli Health Official: “Vaccinated people account for 95% of severe and 85-90% of new COVID hospitalizations”

Why do we need vaccine passports?

Zorgelijk percentage aluminium in alle kindervaccins…

Twan Huys over coronavaccinatie: “Dus wij zijn eigenlijk allemaal testpersonen?”

Respect voor deze moeder: zij heeft haar research gedaan en roept de school van haar kind ter verantwoording. “Follow The Money”

Een heldere uitleg waarom vaccinatie een keuze dient te zijn:

Viola Holt is goudeerlijk in dit interview. Hadden we maar meer van deze (media-)helden, die research en authenticiteit boven het geldelijke en machtsbelang stellen.

En … nu gauw de mondkapjes opzetten voor de tv-kijkende, volgzame en naïeve schaapjes

Even Apeldoorn bellen…

Council on Foreign Relations; de geheime wereldregering

Het Vaticaan is uiteraard ook zeer betrokken in deze plandemie

Elite versus onze kinderen

The Real Dr. Fauci!

Impressie coronastrafkamp

Mark Rutte verklaart onder ede: “Als het om politieke redenen goed uitkomt, schuif ik de wet opzij”

Een boodschap voor Mark Rutte

Over hooggeplaatste ambtenaren die mogelijk betrokken zijn bij satanisch misbruik van kinderen mag niet gesproken worden?

Ronald Bernard over de luciferiaanse praktijken van de elite

Zwitserse demonstranten leggen bloemen neer voor de politie. Vervolgens worden de bloemen met een waterkanon stuk gespoten. Dit is zo veelzeggend over waar we ons in bevinden: in elk geval NIET in een gezondheidscrisis!

Dit doen we in Zwitserland om jullie gezond te houden! Yeah right…

Australië: “This Is For Your Health!”

Vooral vaccinatie-doden in Australië; gevolgen van een technocratisch ‘gezondheids’-beleid

David Groot: “coronapas opstap naar totalitaire staat”

Mogelijk worden op deze manier de beroemdheden en regeringsleiders voor de camera gevaccineerd:

Respect voor bekende Nederlanders die zich durven uitspreken…

Douwe Bob doet niet meer mee na geweigerde toegang bij bioscoop. Hij realiseert zich wat er daadwerkelijk aan de hand is.
Raisa Blommestijn geeft in 6 minuten een opsomming van de juridische en ethische onjuistheid van de coronapas.

De coronapas / QR-toegang is natuurlijk al die tijd al het doel geweest en niet het middel. Een ‘pandemie’ was reeds jaren eerder door overheden gepland, omdat burgers het opgeven van hun rechten en vrijheden zonder de ‘gezondheidscrisis’ niet zo gemakkelijk hadden geaccepteerd.

Van Haga over de corona-leugen(s)

En we mogen de medische apartheid natuurlijk niet vergelijken met WOII. Dat is uiteraard te confronterend voor zowel de elite alsook de vele gewillige QR-participanten.

PROFETISCHE WOORDEN:

De klimaatleugens:

Hoeveel bewijs voor de giftige en zeer vervuilende geo-engineering heeft een mens (nog) nodig? Vreemd dat het haast niemand opvalt wat er dagelijks door vliegtuigen (in opdracht van overheden – tegen hun eigen burgers) in de lucht wordt ‘getraild’.

“They Don’t Care About Us”

All I want to say is that they don’t really care about us
Don’t worry what people say, we know the truth
All I want to say is that they don’t really care about us
Enough is enough of this garbage
All I want to say is that they don’t really care about us

Skin head, dead head
Everybody gone bad
Situation aggravation
Everybody, allegation
In the suite on the news
Everybody, dog food
Bang-bang, shock dead
Everybody’s gone mad

All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us

Beat me, hate me
You can never break me
Will me, thrill me
You can never kill me
Jew me, sue me
Everybody, do me
Kick me, kike me
Don’t you black or white me

All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us

Tell me what has become of my life
I have a wife and two children who love me
I’m a victim of police brutality, now (Mhhm)
I’m tired of bein’ the victim of hate
Your rapin’ me of my pride


Oh, for God’s sake
I look to heaven to fulfill its prophecy…
Set me free

Skin head, dead head
Everybody, gone bad
Trepidation speculation
Everybody, allegation
In the suite on the news
Everybody, dog food
Black man, black mail
Throw the brother in jail

All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us

Tell me what has become of my rights
Am I invisible ‘cause you ignore me?
Your proclamation promised me free liberty, now
I’m tired of bein’ the victim of shame
They’re throwin’ me in a class with a bad name
I can’t believe this is the land from which I came
You know I really do hate to say it
The government don’t wanna see
But it Roosevelt was livin’, he wouldn’t let this be, no, no

Skinhead, deadhead
Everybody, gone bad
Situation, speculation
Everybody, litigation
Beat me, bash me
You can never trash me
Hit me, kick me
You can never get me

All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us

Some things in life they just don’t wanna see (Ah)
But if Martin Luther was livin’
He wouldn’t let this be, no, no

Skinhead, deadhead (Yeah, yeah)
Everybody’s gone bad
Situation, segregation (Woo-hoo)
Everybody, allegation
In the suite on the news
Everybody dog food (Woo-ho)
Kick me, kike me
Don’t you wrong or right me

All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us
All I wanna say is that they don’t really care about us

Tekst: They Don’t Care About Us – Michael Jackson