Maak van je woonhuis een KRACHTplek

Joyce Merkies

Orgon
In 1939 ontdekte Wilhelm Reich, een Oostenrijks-Amerikaanse bioloog, natuurwetenschapper en psychoanalyticus, bij het kweken van bion-culturen van zeezand (SAPA) een energie hij Orgon noemde. Hij ontdekte dat deze energie de drijvende kracht vormt achter de biogenese en van alle vormen van levensactiviteit.

Zijn ontdekking brengt Reich op de gedachte dat de basis van het leven de voortdurende in- en uitstroom van orgon is. Ziekten en dood zouden dan kunnen worden beschouwd als (lokale) beperking van de orgonstroom, ofwel orgonuitwisseling. Verhoging van de orgon in je omgeving zou volgens de ontdekking van Reich tot verbetering van de gezondheid moeten leiden.

De techniek van de Kuan Yin-‘Orgone Energy Accumulator’
Onze Kuan Yin-‘Orgone Energy Accumulator’ berust op een combinatie van de orgon-accumulator volgens Wilhelm Reich, toepassing van de cloudbuster volgens James DeMeo, van het cloudbuster-principe van Trevor James Constable en de toepassing van mineralen als transformer/katalysator.
De overdracht van de koperbuis in de buster van DOR en Oranur vindt plaats via een koperdraad. Door de koperdraad te vervangen door het ringprincipe van Slim Spurling, kan bewerkstelligd worden dat luchtvervuiling in de betreffende omgeving of ruimte wordt verminderd.

De toegepaste materialen en middelen
Als katalysator worden twee mineralen gebruikt: SiO2 en CaCO3. Door toevoeging van siliciumcarbide (SiC) wordt de snelheid waarmee de katalysatoren hun werk kunnen doen, met een factor 10 verhoogd.
Slim Spurling gebruikte bepaalde geluidstrillingen die hij door de harmonizers liet stromen. Een dergelijk principe wordt toegepast in de Kuan Yin-‘Orgone Energy Accumulator’ door het plaatsen van onder andere een bergkristal, amethist en rozenkwarts. Aan dit type kristallen kan informatie in de vorm van gewenste trillingsfrequenties worden toegevoegd. Deze trillingsfrequenties worden dan in de accumulator overgebracht op de Orgon, die daarmee de leefruimte of omgeving vult.
Teneinde een optimale trillingskwaliteit te verkrijgen zijn een flower-of-life, toermalijn en amazoniet toegevoegd. Het deksel is ingelegd met chrysopraas en dumorturiet.

De buitenste laag is van de accumulator is gemaakt van organisch materiaal (jute) en deze absorbeert de Orgon uit de atmosfeer, waarna deze wordt overgenomen door de laag staalwol die aan de organische laag grenst. Deze geeft de energie weer door aan de volgende organische lagen, verder naar de richting van de binnenruimte. Er treedt een energiestroom op van buiten naar binnen, terwijl binnenin de doos – vervaardigd uit gegalvaniseerd staal –  de concentratie van de Orgon-energie toeneemt. De koperbuis is gelaagd; deze bevat een ijzer- en pvc-buis.

Onze ervaringen
Binnen enkele uren kan worden bereikt dat in een gemiddeld huis de kwantiteit van de Orgon oploopt van 28% tot 80%, door omzetting van alle DOR en Oranur in vitaliserende Orgon, waarbij de kwaliteit geoptimaliseerd wordt door eliminatie van negatieve energieën. In de video op deze pagina is de orgonverbetering van een plant en van gedestilleerd water zichtbaar gemaakt middels het gebruik van de ‘LM4 Experimental Life Energy Meter’, die gebaseerd is op de orgonmeter die Reich ontwikkelde in 1947.

Een Orgone Energy Accumulator wordt toegepast om de algemene gezondheid en vitaliteit te verbeteren. Tevens kan het een krachtig hulpmiddel zijn voor het neutraliseren van elektrostress door EMF (elektromagnetische straling), veroorzaakt door onder andere computers, mobiele telefoons, magnetrons, zendmasten, hoogspanningskabels, Wi-Fi, UMTS, HAARP- en NEXRAD-installaties, DECT-telefoons, aardstraling, wateraders en luchtvervuiling door onder andere de chemische industrie en geo-engineering.

Het is mogelijk om met de Kuan Yin-‘Orgone Energy Accumulator’ een efficiënte verbetering van de kwaliteit en de kwantiteit van de orgon zowel binnenshuis als buitenshuis te verkrijgen. Wij raden af om de Kuan Yin-‘Orgone Energy Accumulator’ buitenshuis neer te zetten, vanwege de kwetsbaarheid van de organische materialen. De accumulator is uitsluitend bedoeld voor binnenshuis gebruik!

De Orgon Energy Accumulator is vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop op www.kuanyin.nl.
Houd rekening met een levertijd van 3 weken; het betreft handwerk.

Productdetails
Gewicht:
2.7 kg
Hoogte:
63 cm
Lengte buis: 50 cm (43 cm lengte vanaf het deksel)